Steeds meer kinderen raken verknocht aan het spelen van spelletjes op de populaire Nintendo Switch. Vooral in de winter, waarin het toch vaak regent en buiten vrij koud is, is niets leuker om binnen lekker met je Nintendo Switch aan de gang te gaan. Echter zijn de meeste volwassenen niet goed op de hoogte van het aanbod aan Nintendo Switch spellen. Sommige van deze spellen zijn dan ook niet geschikt voor jonge kinderen, en het is van cruciaal belang hierop te letten bij de aanschaf van Nintendo Switch spellen. Om het jou als potentiële consument wat gemakkelijker te maken, zullen hieronder de 22 beste Nintendo Switch Games worden besproken voor jonge kinderen. Doe dus vooral je voordeel met deze tips, en verblijd je kinderen met een van deze geweldige spellen!

animals crossing

Animals Crossing

Waan je in een nieuwe wereld die je helemaal zelf hebt gecreëerd met het spel Animal Crossing! Je ervaart een ultiem gevoel van vrijheid als je dit spel op de Switch speelt. Je stelt in dit spel je eigen eiland samen en kan hier een heel eigen leven leiden. Animal Crossing is een levensecht spel met diverse seizoenen en verschillende tijdstippen op een dag, eigenlijk net zoals in de echte wereld. Verzamel eerst een aantal materialen om je eigen huis te bouwen: vanaf dit punt begint het spel pas echt. Een spel dat de creativiteit enorm stimuleert. Een echte aanrader!

Spyro

Spyro Reignited Trilogy

De game Spyro Reignited Trilogy is een ware hit. Het hoofdpersonage in deze game is het draakje Spyro. Je kan diverse werelden en levels verkennen die te maken hebben met het drakenbestaan. Verzamel drakeneieren en bevrijd verscheidene draken, met dit spel stap je echt in een totaal andere wereld. Een zeer fantasierijk spel waar je nooit genoeg van krijgt! 

yoshi crafted

Yoshi's Crafted World

In het spel Yoshi’s Crafted World beleef je een gloednieuw avontuur met het personage Yoshi. In het spel moet je verschillende levels doorlopen die elk een prachtig design hebben. De levels hebben verschillende moeilijkheidsgraden zodat het wel een uitdaging blijft om deze levels te doorlopen. Het spel doet denken aan een kijkdoos, waarin je elke keer weer tegen een unieke verrassing aanloopt. Een ideaal Nintento Switch spel voor de jongste kinderen.

Paw Patrol On a Roll

Paw Patrol: On a Roll

Dit is misschien wel het Nintendo Switch spel dat het meest geschikt is voor de allerjongste kinderen. In Paw Patrol: On a Roll kan er eigenlijk niks misgaan. Je kunt niet in kuilen vallen af dood gemaakt worden door vijanden. Maar dit maakt het nog geen saai spel. Je volgt de aanwijzingen van Jake om verschillende missie uit te voeren met de juiste hond uit de Paw Patrol crew. 

super mario odyssey

Super Mario Odyssey

Het spel Super Mario Odyssey heeft de titel beste spel voor de Nintendo Switch in het jaar 2017 al op zijn naam staan. En dat is natuurlijk niet voor niets! Je kan in dit spel met Mario een avontuur beleven in 3D, dus dat betekent dat je er helemaal ingezogen wordt. Het is de bedoeling dat je manen verzamelt die als brandstof dienen voor het luchtschip, waarmee Mario op pad wil gaan om prinses Peach uit de handen van Bowser te bevrijden. Een verantwoordelijke missie waar je u tegen zegt!

luigi mansion 3

Luigi's Mansion 3

Luigi is een angstig mannetje, daarom moet jij hem helpen op deze missie. Het spookt namelijk in het luxe huis waar Luigi verblijft, en dat is iets waar hij niet vrolijk van wordt. Het is de bedoeling dat je zijn mattie Mario en alle andere vrienden te hulp schiet in dit spel. Mario en zijn vrienden zijn namelijk opgesloten in schilderijen door de boze geesten en spoken die ronddwalen in de villa. Probeer de spoken te stoppen en red Mario en zijn vrienden!

minecraft

Minecraft

Een spel dat bij iedereen in de smaak valt, is zeker weten Minecraft. Het spel is al eerder ontworpen voor de PC, maar dat maakt het niet minder speciaal als Nintendo Switch spel. Het is een zeer eenvoudig spel, maar dat maakt het zeker niet minder leuk. Het draait eigenlijk allemaal om blokken. Je moet hiermee alles zelf opbouwen. Je kan hiermee huizen bouwen, maar je kan ook iets veel minder standaards bouwen zoals een achtbaan. Verleg je grenzen en bouw erop los!

Mario Kart 8

Mario Kart 8

Als jij een echte racefanaat bent, dan is Mario Kart 8 op je lijf geschreven. Dit spel kent namelijk heel veel verschillende circuits van verschillende moeilijkheidsgraden. Er zijn maar liefst 48 verschillende banen, dus je bent wel even zoet hiermee! Je kan ook tegen een vriend of vriendin racen om te laten zien hoe goed je wel niet bent. Eindig op al deze banen op de eerste plaats. Succes!

pokemon

Pokémon Let's Go! Pikachu and Eevee

Een spannend spel waar je met je maatje op jacht gaat, dat is Pokémon Let’s Go! Pikachu and Eevee. Je kiest zelf je buddy: Pikachu of Eevee. Je gaat samen met je buddy op zoek naar de mysterieuze, zeldzame Pokémon en je vecht tegen andere trainers en hun bijbehorende Pokémon. Laat al je skills zien in dit prachtspel!

kirby star

Kirby Star Allies

Dit spel is een zeer kleurrijk spel waarin alle kleuren van de regenboog voorkomen. Er is onrust in Dream Land en jij moet samen met Kirby de rust doen wederkeren. Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen, want Kirby heeft in dit spel een speciale gave: de liefde! Je kan met deze gave bondgenoten maken en samen werken jullie naar de vrede!

splatoon 2

Splatoon 2

Neem het tegen anderen op in Splatoon 2. Je zit zelf in een team van vier en samen strijd je tegen andere teams. Maak gebruik van de gekleurde inkt om anderen uit te schakelen. Wissel van gedaante om anderen om het verkeerde been te zetten. Een spel waarin je vliegensvlug moet zijn!

super mario 3d world

Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Mario, Luigi, Toad en Peach gaan samen op missie in een 3D wereld. Het land Sprixieland wordt namelijk door Bowser belaagd, en dat is niet iets waar iedereen op zit te wachten. Bowser is namelijk een echte slechterik. De levels zijn gloednieuw en lijken levensrecht. Beleef eindeloos plezier in het spel Super Mario 3D World + Bowser’s Fury.

super mario party

Super Mario Party

Voel je een echte superster in het spel Super Mario Party. Een klassiek spel, maar wederom een uniek exemplaar. Een centraal spelbord waar je stappen op moet zetten (denk aan het bordspel Ganzenbord). Verdien je stappen door optimaal te presteren in de vele mini-games.

new super lucky's tale

New Super Lucky's Tale

Een onwijs gaaf platformavontuur met het vosje Lucky. Je moet op missie samen met deze vos in het Boek der Eeuwen. Er wordt om de zoveel tijd een deur geopend naar nieuw universum. Verken nieuwe landen en duik in nieuwe culturen in dit spel. Ontdek elke keer weer nieuwe geheimen in New Super Lucky’s Tale.

captain toad

Captain Toad: Treasure Tracker

Maak je klaar voor een avontuur met het echtpaar Toad en Toadette. Ze zijn op zoek naar schatten en komen tijdens hun reis een speciale ster tegen. Wingo de vogel is jaloers en jat hun vondst en neemt ook nog wat extra’s mee: Toadette! Ga samen met Toad op pad om zijn vriendinnetje uit de klauwen te bevrijden van Wingo!

overcooked

Overcooked! All You Can Eat

Een spel voor echte keukenprinsen en keukenprinsessen is Overcooked! All You Can Eat. Als chef moet je diverse levels doorstaan en je handjes laten wapperen om de lekkerste gerechten om tafel te toveren. De kookchaos bereikt een hoogtepunt in dit spel en jij moet het hoofd koel proberen te houden. Veel kookplezier!

battle for bikini bottom

SpongeBob: Battle for Bikini Bottom

In dit spel speel je als Spongebob, Sandy of Patrick en neem je het op tegen de slechte Plankton. Je moet glimmende objecten verzamelen en vechten tegen kwaadaardige robots. Je hebt een speciale gave: krachtige bubbels. Zet deze gave wijs in en red Bikinibroek van de ondergang.

mario rabbids kingdom

Mario + Rabbids Kingdom Battle

In dit spel speel je met verschillende superhelden en superboeven uit diverse werelden. Je moet het opnemen tegen Kang, een tijdreiziger die het land wil veroveren. Werk samen met andere helden om deze gemene veroveraar te verslaan. Ga op reis en verken landen om zo meer te weten te komen over Kang. Wie niet snel is, moet slim zijn!

dragon quest builders 2

Dragon Quest Builders 2

Een spel waar je blokken moet bouwen. Dat is misschien iets te kort door de bocht. De slechte Children of Hargon willen namelijk alle macht naar zich toetrekken en hebben diverse activiteiten zoals bouwen en koken verboden. Je wordt vrienden met Malroth en samen met hem probeer je de slechteriken uit te schakelen. Jij bent de redder in nood!

lego city

Lego City Undercover

Eindelijk wordt je droom werkelijkheid: je gaat als undercoveragent op dievenjacht samen met het hoofdpersonage Chase. Ontdek hoe het ermee staat in LEGO stad. De boef Rex Fury heeft namelijk de volledige stad op stelten gezet, en de meeste inwoners zijn hier beslist niet blij mee. Zorg ervoor dat je niet opvalt en wissel tussen diverse outfits. Ben jij de aangewezen persoon om het op te nemen tegen Rex Fury?

new super mario bros deluxe switch

New Super Mario Bros Deluxe U

Bowser heeft al zo vaak van Mario verloren, dat hij dit keer heeft besloten het voltallige kasteel van Peach te stelen. Mario en Luigi worden daarom uit het kasteel gegooid en verspreid over de hoeken van het koninkrijk. Mario en Luigi moeten oceanen en woestijnen trotseren om weer bij hun geliefde prinses Peach te komen. Gelukkig kan jij ze een handje helpen, want dit is natuurlijk niet gemakkelijk! Tijd voor actie in New Super Mario Bros Deluxe U!