Iedereen kent ze wel, mensen die maar op feestjes maar over een ding kunnen praten: Cryptocurrencies! Hoe het allemaal precies werkt, en waarom het zoveel geld waard is kunnen ze je waarschijnlijk niet uitleggen, maar welke ‘shitcoin’ dit jaar weer naar ‘da moon’ zal gaan, dat kunnen ze je haarfijn uitleggen. Ben je opzoek naar een kado voor iemand die helemaal into cryptocurrencies is (meestal jonge mannen van tussen de 20 en 40 jaar oud) dan zijn dit een aantal tips.
bitcoin mok

Bitcoin Beker/ Mok

Hoe laat je aan al je collega’s zien dat jij een echt Bitcoin fanaat bent en heel graag even een praatje maakt over de nieuwe crypto moonshot? Door je koffie te drinken uit een Bitcoin Beker natuurlijk. 

bitcoin munt

Bitcoin Munt

Het doel is natuurlijk dat Bitcoin munten gaat vervangen. Maar is toch is het vet om een tastbare Bitcoin te hebben. 

ons geld is stuk

Boek: Ons geld is stuk

Wil je weten waarom Bitcoin misschien wel de valuta van de toekomst is? Dan is het boek “ons geld is stuk” van de gebroeders Slagter een aanrader. Een zeer toegankelijk en leesbaar boek waarin de huidige economische situatie wordt uitgelegd en waarom Bitcoin mogelijk de oplossing is. 

bitcoin shirt

Bitcoin T-Shirt

Wil je echt een statement maken over cryptocurrencies? Dan kun je een van de veel shirts over dit thema kopen. Of het nou gaat over bitcoin hodlen, shitcoins, of de beste NFT, alles is te koop. 

boitcoin romper

Bitcoin Romper

En krijgt een echte Bitcoin fanaat nou een kindje? Dan koop je als kraamkado natuurlijk een rompertje met Bitcoin erop!

cold wallet

Stalen cold wallet

Not your keys, not your bitcoin. Maar hoe sla je de ‘seed’ veilig op? Op een papiertje schrijven is gevaarlijk in verband met brandgevaar of het vervagen van inkt in de loop der jaren. Een stalen plaat waarin je de seed kan graveren is hiervoor de ideale oplossing. Moet je alleen nog wel een plek verzinnen waar je deze veilige opbergt.