Op zoek naar een kado voor een grote Fortnite fan? wij zetten een aantal tips voor je op een rij waar je elke Fortnite speler heel blij mee gaat maken. 

fortnite speelgoed

Fortnite Speelgoed

Actionfigures, of een volledige “Battle Bus”. Mag een kind van zijn ouders niet de hele dag achter het scherm zitten, maar toch nog Fortnite willen spelen kan hij zijn hart ophalen met het vele speelgoed dat er te koop is. 

fortnite lama

Fornite Loot Llama Knuffel

Zo kan je Fortnite zelf mee naar bed nemen. Een super leuke zachte llama knuffel van 17.5 groot. 

tekenboek fortnite

Zelf Fortnite tekenen

Wil je zelf een eigen Fortnite strip maken, of misschien wel eigen personages ontwerpen? In dit boek leer je de outfits, bouwmatrialen, wapens en voertuigen uit Fortnite tekenen. 

nerf

Fortnite Nerf

NERF heeft speciale guns gebaseerd op de wapens uit het spel. Bijvoorbeeld de BASR-L-blaster of de Heavy SR-Blaster. Zo kun je in het echte leven ook het spel spelen. Maar dan natuurlijk niet elkaar echt pijn doen en altijd een veiligheidsbrilletje op!

dekbed fortnite

Fortnite Dekbedovertrek

Een echte Fortnite fan slaapt natuurlijk niet alleen met een knuffel van zijn favoriete game, maar slaapt ook onder een dekbed met een van de coole moves, of personages uit het spel!

Apex Pro TKL

Apex Pro TKL

Dit is zeker geen goedkoop kado, maar een echte gamer wordt hier blij van. De Apex Pro TKL van Steelseries staat bekend als het beste gaming toetsenbord.

fortnite monopoly

Fortnite Monopoly

Het klassieke bordspel maar dan met allemaal Fortnite elementen. Zo verdien je geen geld, maar Health Points (HP). De lokaties zijn natuurlijk uit het spel en ook de outfits van spelers zijn uit de game gekopieerd. 

grote muismat

Giganische muismat

Ideaal voor gamers een muismat zo groot als je bureau. 

hoodie

Fortnite Hoodie

Welke kleding zit nou fijner bij het gaming dan een hoodie? En is het natuurlijk helemaal vet als dit een hoodie is met een plaatje of logo van je favo game erop. 

jenga fortnie

Fortnite Jenga

Jenga is natuurlijk altijd een leuk spel, maar deze variant van Fortnite maakt het voor de echte fans net iets interessanter. 

fortnite boeken

Fortnite Boeken - Fortnite Battle Royale 1

Je kunt boeken kopen over hoe je Fortnite moet spelen, maar er zijn ook ware romans te koop van het spel.

fortnite boeken

Fortnite Boeken - Fortnite Battle Royale 1

Je kunt boeken kopen over hoe je Fortnite moet spelen, maar er zijn ook ware romans te koop van het spel.