Minecraft is sinds de lancering in 2011 een van de populairste videogames ter wereld. Er spelen ondertussen meer dan 141 miljoen mensen Minecraft. De kans is groot dat er minstens één persoon in je leven fan is van de game (waarschijnlijk je neefje of nichtje van tussen de 4 en 12 jaar). Echte Minecraft fans sparen alles van deze game. Wij geven je een aantal tips voor een leuk Minecraft kado.

minecraft lego

Minecraft Lego

Lego en Minecraft hebben ongeveer dezelfde doelgroep.  Het combineren van de legosteentjes met Minecraft is zo’n natuurlijke combinatie, dat het geen wonder is dat de Minecraft legosets zeer populair zijn. Alle dingen die je kent uit Minecraft zijn er ook in lego variant. Van de Wither tot de End. 

creeper hoodie

Minecraft Kleding

Er zijn vele kledingstukken te koop in het Minecraft-thema. De Creeper-hoodie is een klassieker. Maar misschien ga je wel voor een enderman muts, een Steve onesie, een minecraft pyjama of onderbroek. Alles is mogelijk. 

minecraft knuffels

Minecraft Knuffel

Minecraft zit vol met schattige mobs ideaal voor een knuffel. Wat te denken van de axolotl, het vosje, een panda, of misschien wel Steve. En als je niet schattig wilt dan ga je voor een Enderman knuffel!

minecraft bordspel

Minecraft Bordspel: Builders & Biomes

Je kunt Minecraft niet alleen op de pc of spelcomputer spelen, maar ook als echt bordspel. In Builders & Biomes komen alle elementen terug die we ook kennen uit de game: Bouwen en  vechten met monsters. Een tactisch spel dat je met 2 tot 4 spelers kunt spelen. Vanaf een jaar of 8.

minecraft lampen

Minecraft Lampen

Er zijn heel veel vette lampjes te vinden met een Minecraft design. Wat dacht je van een fakkel, of een oplichtende creeper. Ideaal als leeslampje voor de echte Minecraft fan. 

minecraft boeken

Minecraft Boeken

En als je dan toch zo’n mooi leeslampje hebt gegeven, misschien kun je dan gelijk een Minecraft boek erbij geven. Bekend zijn de “Alles over …” boeken. Hierin kun je alles leren over het spelen van Minecraft. Daarnaast zijn er ook stripboeken, stickerboeken en ware fictieboeken te koop. 

minecraft mok

Minecraft Mok

Of het nou voor je collega is of voor je neefje, een Minecraft mok is altijd vet. Je kunt gaan voor de ‘spooky’ enderman ogen op een mok, of natuurlijk een creeper, maar ook TNT of de pickaxe is beschikbaar. 

telefoonhoesje minecraft

Minecraft telefoonhoesje

Hoe laat je heel duidelijk zien dat je een grote Minecraft fan bent? Door je telefoon met een hoesje op te toveren in een Minecraft blokje. Bijvoorbeeld ‘dirt’ of ‘diamond’. Je moet natuurlijk wel weten welke telefoon je vriend heeft voor je dit Minecraft kado geeft. 

minecraft opener

Bieropener Minecraft zwaard

Voor de iets oudere Minecraft fans is dit een heel leuk kadootje. Een flesopener in de vorm van een Minecraft zwaard. 

minecraft foam zwaard

Minecraft foam zwaard

Dit is toch wel een kado dat iedere Minecrafter moet hebben, het iconische diamanten zwaard gemaakt van foam. Zo kun je ook in het echt  Minecraft spelen!